Покохай мене

Ирина Визняк
Запроси мене
В творчий очерет,
Де вплела душа
В вірші осоку.
Подаруй мені
Зоряний куплет,
Покохай мене,
Чарівну таку.

Запроси мене
В загадковий світ,
Позбирай з життя
Ніжних слів росу.
Запроси мене
В зоряний політ,
Покохай мене
За душі красу.

Покажи мені
Береги надій,
Віднайди між них
Спільну течію.
Огорни мене
Маревом подій,
Відшукай весну –
І твою, й мою.

Утопи мій біль
В весняній ріці,
Залиши печаль
На порозі снів.
Дотик моїх вуст
На твоїй щоці
Зорепадом ласк
Щедро заряснів.

…Запроси мене
В творчий очерет,
Подаруй мені
Почуттів ріку.
Незрівнянний мій
Ідеал-поет,
Покохай мене,
Чарівну таку…