Сестренке. Ответ Анастасии Дмитрук

Иван Странник 2
Анастасия Дмитрук

НИКОГДА МЫ НЕ БУДЕМ БРАТЬЯМИ...

"Никогда мы не будем братьями
ни по родине, ни по матери.
Духа нет у вас быть свободными –
нам не стать с вами даже сводными."
.................................

И так далее... Кто захочет, найдет в интернете...

СЕСТРИЧЦІ
Кияночка люба, дивлюсь в твої очі.
"Навіщо?" - очима питаю.
У Бога на небі денно і нощно
Щастя тобі благаю.

Серце за тебе боліло, сестричко,
Де ти цю правду знайшла?
В очі дивлюсь твої юні та щирі...
В інших краях ти зросла...

В серденько дурене як я достукаюсь?
Хто твій коханий, за кого видана?
Ти одружилась вночі з завірюхою
В вогненнiм чаді Майдану.

Серце за тебе болить, люба дівчинко,
Пам'ять родинна жива...
Хай тобі сяють на небі всі зіроньки.
Знай тільки - ти не права.