***

Андрей Богданов 6
Пролетело лето, пролетело.
Отшумело, лихо отцвело,
Сколько было спето, позвенело,
Отзвучало тихо, уплыло.
Золото горело, отмирало,
Медленно, устало полегло.
Небо неожиданно упало:
Плакало, кричало, потекло.