Ми варт

Лилия Аль
Зустрілися пальці на плесі стільниці.
Я скучила. Дуже. Привіт, mon ami.
Давай говорити про милі дрібниці,
А решту вже очі розкажуть самі.

Давай утечем від очей циферблату,
Забудемо простір, забудемо час.
Хай потім Господь зажадає розплату,
Хай янголи палко відмолюють нас.

Давай не чекати примарного дива,
Не думати, ніби найкраще мине.
Хай скажуть, що я непристойно щаслива.
Я варта кохання. Ти вартий мене.