Every day you grow-up!

Гомеда Владимировна Окикиено
Every day you grow-up!
Every day as new start up!
Every day expecting WIN!
Every day sunrise is seen!
Let your star be up in skies!
Let it everybody shines!
Let a victory of self
Be with you as always have!


С каждый днём взрастаешь ты!
С каждым днём мужаешь ты!
Каждый день ПОБЕДА ждёт!
Каждый день закат-восход!
Пусть встаёт твоя звезда!
Пусть светит тебе всегда!
Пусть победа над собой
Будет как была с тобой!