ПО ЁЛКУ

Константин Гай
ПО ЯЛИНКУ

Як до Путіна на ганок,
В новорічну ніч, під ранок –
Як до пана на колядку –
З України без оглядки
Янукович втік з кабміном,
Ледь зігрівшись під каміном,
Випив чарку, згриз ковбаску,
Розповів цікаву казку:
Як він взувся в чобітки,
Одягнувся в кожушинку,
Взяв сокирку й саночки...
Що украсти десь ялинку,
Осідлавши автокран,
Ним поїхав на "Майдан".
Тільки "йолку" став шукать,
А його за комір – хвать.
Оглянувся – Тягнибок?!
Він від нього скок, та скок.
А по заду – Яценюк?!
Прослизнув йому між рук.
І… натрапив на Кличка…
Ой, важка в того рука?!
Як втікав до "Межигір’я" –
аж летіло з дупи пір’я –
крізь тини і перелази
і смердів дешевим газом.
Кликав – Путін, відчини,
Бо напудив у штани.
Ледь не "не склеїв" з того "ласти".
Це ж бо вам не шапки красти?!
Цей "Майдан", як в дупі голка.
Отака була, блін, "йолка".