***

Константин Гай
ПОЛЬКА РЕГІОНІВ
Довідка:"Ху із", на англійській – "хто є?";
А "Кельманда" з казахської – "йди сюди";
"Дупа"… дупа, це є дупа –

Як музики польку вжарять,
То танцює весь шинок.
Крок за кроком,
скок за скоком,
Ноги просяться в танок.
Дупа вліво, дупа вправо –
Ягодиці аж тремтять
Крок за кроком,
скок за скоком,
Нумо польку танцювать.

Гарно польки танцювали,
Келиш є одна біда –
У Европі кажуть: "Ху із?"
А Росія: "Кель манда!"
Дупа вліво, дупа вправо –
Куди дупу притулить?
У Европу не попали -
Бо Росія кельмандить?!

А ми їм скажемо:
Годі дупою кружляли –
Баня, водка, чи маца?
Годі польку танцювали
На всі боки – го-ца-ца.
Надоїли такі танці
Під московське "кельманди".
Забирайтеся засранці,
Та ідіть - під три чорти.

Гоп! Дуба, дуба, дуба,
Януковича за чуба.
Попід під дупу копняка.
Хай танцює гопака.