Та чи будеш ти поруч?

Наташа Харьковская
Я кохаю тебе сьогодні,
І кохатиму так вічно.

Я чекала тебе сьогодні,
І чекатиму так вічно.

Я пробачу тобі сьогодні,
Пробачати так буду й завтра.

Я побачу тебе сьогодні,
Та чи будеш ти поруч завжди?