Годинник

Иван Ян Кульчицкий
Тік-так, тік-так!
Годинник йде,
І тільки так,
Вперед,
В майбутній час
Нестися його стрілам.
В новий, прекрасний
Простір-час
Показувати шлях,
В нове життя
Теперішнім
Й наступним поколінням.
Тік-так, тік-так!
У тому ритмі
Чеканний крок життя,
Прекрасні думи і надії,
І горизонти майбуття,
Комуни обрії яснії.