***

Иван Ян Кульчицкий
Поверх зірниць
Хизується хлопчина.
В його «Жигуль»,
Батечка машина.
Щоправда, татку повезло,
Придбав машину сину
Через райпо, через сільпо –
Державну комірчину.
Бренить, гаса,
Летить, стриба,
Що бравий цвіркунець.
«Жигуль» побив,
На тім кінець.
А батечко в щодень блага,
Молись, Жорже, сину,
Аллах мене переведе
В більшу комірчину.
Жаль, хотілось навпаки
Молитву повернути,
Щоб батечко не змогли(злегка)
З комірки дременути.