Схамен! ться

Надежда Сульжицка
Схаменіться навіжені в марній боротьбі!
То великії кишені топлять у крові.
Схаменіться прості люди із обох сторін,
Бо добра у вас не буде, буде лиш полин.
Руйнувати та вбивати! Захищати що!?
Буде гірко плакать матір посеред хрущоб.
А великії кишені, що зростуть з крові
Відпочинуть на Сейшелах з тої боротьби.
Кулі в лоб у них не буде, куля буде вам
Зруйнувавши не здобудуть ті, кого нема.

                21.03.2014