Днiстер

Иван Ян Кульчицкий
Проміж скелястих берегів,
Терас янтарних виноградів,
Пливе Дністер – ріка віків
На славу й радість хлібодарів.

Пливе в плині мрійна сила,
Котра в дерзанні посивіла,
І за радянського часу
Поля під ниви зволожила.

І жайвір в небі пісню ллє,
Калина ягід набирає.
Братерство єдністю живе,
Котрому меж у даль не має.

Красують нивами поля,
Зерно дорідне наливають,
І соловейко в далинах
Майстерно пісню витинає.

Ту силу молота й серпа
Дністер єднає берегами,
В вінку Державного Герба
Квітують сестри – Україна
І Молдова.

Проміж скелястих берегів,
Терас янтарних виноградів,
Пливе Дністер – ріка віків
На славу й радість хлібодарів.