Весiлля

Иван Ян Кульчицкий
Давай батьку,
Давай мати,
Гостей частувати.
А музики, грайте, грайте,
Всю громаду звеселяйте.
Ви дівчата веселіться,
Закружіться, покажіться,
Цвітом маку розпустіться.
Ниви, ниви колосяться,
А музики грають,
То весілля трактористам
Поділлям справляють.
Ви дівчата, розважайтесь,
Не гайнуйте часу,
На Поділлі трактористи
Всі першого класу.
У калині соловейко
Піснями розлився,
Батько серцем до подружжя
Наставно звернувся:
- Живіть, діти, колос в колос,
Зерно наливайте,
Врожаями Батьківщину
Рідну звеличайте!
Ниви, ниви колосяться,
А музики грають,
То весілля трактористам
Поділлям справляють.