На фермi в ялиночку

Иван Ян Кульчицкий
На фермі в ялиночку
«Москвичі», «Жигулі»,
Їдуть ними знатнії
Свинарі, доярі.
Зійди туман в долини,
Долини, долини,
Не тумань нам ляхівки
З висоти, з висоти.
Наші зорі ранкові,
Ранкові, ранкові,
Роси рясні у траві,
У траві, у траві.
Проводжають нас з роботи
Солов’ї, солов’ї,
Стрічають по домівках
Матері, матері.
Цвітуть вишні під вікном,
Під вікном, під вікном,
Цвітом білим-молоком,
Молоком, молоком.
Хто забагне «Москвича»,
«Москвича», «Жигулі»,
Йдіть на ферми в доярі,
Свинарі, свинарі.
На фермі в ялиночку
«Москвичі», «Жигулі»,
Їдуть ними знатнії
Свинарі, доярі.