Ярем

Алие Бахтлы
Яремни мен бекледим,
Бутюн гедже юкъламадым.

Ярем меним къайда юре?
Юрегим асрет чеке.

Бир мектюпни  ёллайыммы?
Яремни къыдырайыммы?

Кельдим бакътым пенджереге,
Беяз атнен ярем келе.

Мен къувандым, онъа бакътым,
О, манъа бир топ гуль берди!

2013