Падають роси

Лидия Елена
Падають роси,на чудні покоси
На трави і ліс і сади
І пісня моя стоголосна
Умивається дзвоном роси

Видзвонює пісню веселу
З веселкою неба,зорі
Торкаючись гір і озерів,
А вітер несе по землі

Ти земле моя плодоносна
Врожаями чаруєш завжди,
А небес освіжаючі роси
Горять наче ті маяки

Ранок чудовий і тиша
Ніжний спів я почула роси,
Що вмивала там зАспану квітку
У променях світла весни

А там,ось почулися співи
Під ранішні дзвони роси
Веселі пташки торохтіли
Прославляючи чудні небесні двори

І так хочеться з ними
Об'єднатися в пісні хвали,
І радість ту серця післати
З срібним дзвоном живої роси

Ти небо чудового ранку
Оживило усе навкруги,
І пісню співають усі на світанку
Під мелодію з неба роси