Молiться, нiби наостанку!

Людмила Дзвонок
              "...коли б двоє з вас на землі погодились про всяку річ,
              то коли вони будуть просити за неї, станеться їм від
              Мого   Отця, що на небі!" -  Біблія, Матвія, 18:19.


Серця хай плачуть, бо в плачі
Стаємо ближче ми до Бога,
Від Нього завжди є підмога,
Нехай з очей ідуть дощі!

Ідучи до Єрусалиму,
І  Сам Ісус на тім ослі
Так гірко плакав, не без слів,
Бо в місті бачив місце диму!..

Він плакав й говорив, що буде
Із містом цим у майбутті -
Що прийдуть в місто несвяті…
За сліпоту його осудять!

Хай плачуть і серця, і очі
Про благодать усій землі,
Щоб нам не бути у петлі…
Ви слухайте слова пророчі!

Моліться, люди, на світанку,
Й опівночі благайте Бога,
Щоби була Його підмога.
Моліться, ніби наостанку!
                15.04.2014