Миру мир

Татьяна Новик
Возьмі Україну в долоні.
До серьця її пригорни.
Не дай її скривдить нікому.
Відчуй як їй болить.
Почуй стук її серця.
Нїмій крик  матерів:
"Для життя  и миру...
Ростили синів!!!
НІ! НІ! НІ! ВІЙНІ!