За мить до польоту

Лилия Боровик
Здається, небо зовсім близько:
Один лиш змах - і я злечу...
І стану знов малим дівчиськом,
І знов сміятися навчусь.

Один лиш крок - і під ногами
Пухнасті хмари і блакить.
Хай руки-крила помагають
Торкнутись сонця хоч на мить:

Воно ж мене чарує блиском,..
І хоч об нього обпечусь,
Я стану знов малим дівчиськом,
Я знов сміятися навчусь.