Каламбур на беларускай мове - 101

Леонид Ганчаров
Каламбурны дыялог  марафонцаў і трэнера

-ПадЫхаць дайце, падыхАць нам  РАНА,
Боль ў нагах, у сЭрцах нашых   РАНА...
- Не след вам ныць і плакаць, а  БЯГОМ, МЛЯ,
Ад Мінска трэба бегчы да  БЯГОМЛЯ.
***
Каламбурный диалог марафонцев и тренера

-Подышать дайте, подыхать нам рано,
Боль в ногах, в сердцах наших рана...
-Не следует вам ныть и плакать, а бегом, мля,
От Минска надо бежать до Бегомля.
 
***
Бегомль - посёлок в Беларуси на расстоянии 100 км от Минска.