не сама

Ирина Ермак
не сама, але без тебе.
не сама, але без вас.
присутність сильно відчувала -
це викликало негатив.

і лист, як лезо - просто, мило,
розумно й точно - все твоє!

я знаю "що", "коли", "чому".
як відчувати - я не знаю.
а інший хтось... він ніби зайвий.
мені достатньо, що ти є.

                а всеж люблю.
і ніби більше не потрібно,
і ніби все забула знов,
і ніби ось, нарешті вільна...
і знову зайвий крик: "любов!"
і більше чаша не пустує.

і всі понури прожене,
всю тінь з очей те Світло здує:
Любові сутність дожене мене.

                2003.