на прощання

Ирина Ермак
Не стримуюсь – хрестаюся
І каюсь, каюсь, каюся,
Молитвою рятуючись
Від вранішніх спекот.

Як квітка розвиваюся,
Для пилу розкриваюся,
У мороці плутаючись…:
«Благаю, час, спинись!

З тілесною спекотою,
 Пісчаною самотою,
Дорослою безумністю
Руйную всі зв’язки».

Я кроками лишаючись
 У лагідних квітках,
Всі погляди загублюю
У сонячних гілках.

Зорю чекаю, щоб у Бога
Навчитись бачити себе.