Мен болить моя кра на

Ликантра
Мені болить моя країна,
І так болить – немає слів.
Її народ, її свобода,
Її квітучий теплий сміх.

Мені болить, що землі топчуть
Лихі сусідські вояки,
Що гордий стяг наш Святославів
Бажають знищити вони.

Мені болить, коли бентежать
Розміряне добре буття,
Що називають чорне білим,
То вийде їм не до пуття.

Мені болить моя країна,
Я захлинаюсь в тім болю.
Я ворогам усім бажаю
Такого ж болю і жаху.