Убогим

Цветкова Татьяна
Убогим, цебто значить - сирім,
Наскільки можу, - співчуваю...
Хоча й не з пирогами з миром
Вони на ноги наступають.

Стерплю, хоч боляче стояти,
Мені не ноги - серце мліє...
І що, що маю скраю хату, -
Хто ж їх, крім мене, пожаліє?