Сумую за тобою

Ирина Ермак

Сумую за тобою цієї теплої ночі
пульсує голос твій у памяті до болі
Чи памятаєш легкість вимріяних крил?
Чи вистачає часу згадувати мрії?

Колись захоплювалась мною, я - тобою
та ще багато чим, що розлучило нас
І всеж нема жалю, немає болю
а тільки сум без вимріяних крил.
2009. 06.