Невже це все через кохання!?

Ирина Ермак
Невже це все через кохання!?
Невже зі мною справді
 подружилося кохання.
Велична мить рожевого світання
І зелень вітромалювання,
Секстові місяця співання,
В невинність річки огортання.
Зустрівши знову розлучання,
Станцюю танець величання
   Кохання.