***

Ирина Ермак
Інші портрет малювали…
Хтось про ніжну любов співав.
А ти не питав, ти не знав,
Що інші мене малювали.
 
  Трави духмяні,
  Сонце і небо теж.
  Ти волі шукав без меж.
  А я в польовому тумані.

Спогадів чисте ганчір'я
Як сонце, як хмари і грози.
Про тебе вони, для прози
Сумом листів у повітря.

 Трави духмяні,
 Сонце і небо теж.
 Ти волі шукав без меж.
 А я в польовому тумані.

    Розумію, гидко, коли замало волі.
   А знаєш як воно, коли ніжність непотріб?!
   Вік перехідний, перехідний стан долі
   Сліз дитинства в доросле життя.