незвично

Ирина Ермак
З тобою незвично занадто лірична,
Нестерпно вразлива,
навмисне вродлива,
до краплі твоя,
а що притаманне - помітно зника.
Недопустимо природно близька!
Такою ніколи ні з ким не була.
Ця воля з тобою занадто п’янка.