Далi...

Ирина Ермак
Далі, далі, далі…
Далі від людей!
Не в змозі зрозуміти,
У прагненні злетіти,
Покинуть звукогвалт.
              Чи є поет, що не писав про час.
               Чиє художник, що не пив від сонця.
               Чи то любов, що не спиняє час.
               Що то за даль, що має охоронця.
Розтанути у травах,
Зашелестіти снігом,
Сріблястими дощами
Всю вивільнить любов.