Оправдание целеустремлённости и возраста

Ирина Ермак
Боїмося самотності, інших вбиваючи.
Себе убиваючи, лякаємось смерті.
Судимо примхи дитинства.
Створюєм війни дорослих.
Нищимо мрії грошима.
Ховаємо в світлі зорі.
  Падаєм, бо хочеться стояти.