iдейна неритмiчнiсть творчоi нездатностi

Ирина Ермак
Накапайте мене легкістю в течію думок.
Накапайте мене киснем в течію ріки.
Закрапайте зірками небосхил вночі -
Білесенькими плямами безодню темноти.
   
   Безодня в безодню -              Впевненою крапкою
      Вже не самотньо.                На попелі листів.
      Все не самотньо.                Видуманим образом
                На витворах митців.