акварельна сутнiсть

Ирина Ермак
Відкрила акварельну сутність у собі.
Чому ж далеко той, що вільний від мети.
Що любить ніч, бо справжність почуттів
Вона не знає. І я і ти. І я і ти -
Ми ніби акварель по течії ілюзій.
Прозорість кольорів нетлінного початку.
Замилувалася. Завмерла. Зникла.