похмуре небо

Алекс Рос
на дні сонячних долин
коли я тобі так потрібен
йдуть нескінченні зливи
нашої нещасної любові
й коли в бога я спитав
за що ми повинні так страждати
він не відповів
а лиш погляд свій відвів
лиш я і він
знає про мої справжні почуття
в душі своїй відчуваю каяття.