цей свiт...

Лана Виноградова
поглянь, який навколо світ,
він вже існує безліч літ,
тут люди мріють і кохають...
і до сих пір іще вмирають...

воюють люди хтозназащо,
як воював колись наш пращур,
перемагає завжди сила,
сильніше   сили   тільки   
            
                віра...



квітень 2014