Жiнцi

Нат Алия Рассветы-Закаты
Господи,  спаси i сохрани,
Щастя, радiсть жiнцi поверни!
Поверни її надiю, вiру,
Хай в любов свою, в життя повiрить!

Радiсть на очах хай повернеться,
Хай вiд злого духу збережеться,
I вiддасть свою любов i ласку
Для людей, кому теж жити тяжко..

Збережи її слабе здоровья,
Подаруй їй каплю щастя знову!
В серцi посели тепло жiноче,
Хай щасливi будуть днi i ночi..

Усмiшка в очах хай заiскриться,
Кольоровий сон нехай присниться..
Обнiми своїм ласкавим духом,
Збережи її вiд грiшних слухiв..

Горе полетить нехай далеко -
В чужий край несуть його лелеки..
З допомогою Твоєю зможе
Побiдити зло.. О, Боже!

З пicнею синички за вiкном
Хай ввiйде любов i ласка в дом!
Хай залишить горе вдалинi!
За грiхи людськi нас не вини,
Господи, спаси i cохрани!!!

2008г         

  ї  є