Чаруй соп лко дивогрою

Сергей Стожаров
Чаруй сопілко дивогрою,
Безмежним подихом весни.
І Світанковою росою,
І зорепадом восени.
Хай лине пісня у простори,
Звучить мелодія дзвінка.
Хай усміхнуться сиві гори,
І хвилі древнього Дніпра.
Хай буде щастя в кожнім домі,
Дитячий сміх нехай луна.
Чаруй сопілко дивогрою,
Сій зерна миру і добра...