Плаха

Владимир Евтушенко
          ПЛАХА

На Україні щось фашистами запахло…
Та не запахло – просто завоняло!
Там де фашизм – ніякого Вам права!
І ВОЛЮ, знову поведуть на плаху!

Все не поділять на шматки країну,
Князьки, барони, депутати-гади!
А люди з голоду повинні помирати,
Щоб на податки заробити копійчину!

Досить проти народу воювати!
Настав час розвернути зброю,
За нашу Україну, нашу Волю!
Хай знають місце, олігархи кляті!