Роки нестриманi

Мыкола Ковальчук
Роки  біжать нестримано вперед,
Мужніємо й старіємо поволі…
П’ємо життя п’янкий духмяний мед
І віримо в прихильність й щедрість долі.

Приходить день народження до нас,
Щоб не забули  цю знаменну дату…
Як непомітно швидко плине час!
Його щоденну несемо утрату.

Лишаємо сліди на цій землі,
Радіємо, бо сонечко в зеніті,
Несемо Хрест, тамуємо жалі,
Тепло шукаємо в холоднім світі.

Тож, хай зігріє Божа благодать,
Серця наповнить весняна предтеча!
Любов –  зневіри розметає гать,
Душа воскресне, щезне порожнеча!

Попереду барвисті золоті роки,
Бо життєдайні ще нуртують соки.
Летить планета, чубляться віки,
І вічності гримлять  уперті кроки!