Шматочки думок

Ирина Ермак
1.Проповідь, як руки, сльозогінний газ.
Віра – як опівночі станція метро.
Хвилею спустошення визріла любов.

2.намріяними порухами плаха зацвіла.
Розтуленими ребрами обличчя ожива.
Удаваною повінню повернеться зима.

3. вікно останнього вагону
Мені лишає павутиння колій.
Навіщо знов будую оборону
Від кепських справ душі оголеній моїй.

Мій шлях в життя як павутиння колій.
Душа оголена та не кришталь.

4. лиш щирість буває невчасною.
    Лиш світло сліпить очі.
    Лиш біле тьмяніє,
    Лиш вічність зникає.
    лише смерть буває сучасною.

5. Одні вирощують любов,
Хтось інший викидає.
Хтось дуже просить,
а хтось не віддає