бiлуватий вiрш з присвятою

Ирина Ермак
С.Н.-К.

Сьогодні залишаю у тобі своє останнє диво,
Щоб справдилися сни, не забувались мрії,
Збувались день за  днем, як тільки сонце встане.

Сьогодні помолюсь за тебе Богу
Востаннє каяття звучатиме моє.
За те, що серце знов застукає тривогу,
Що кіноплівка спогадів проллється
Сльозами з вій і окриком із уст.

Пробач, що я піду і що піду сама.
Без тебе мені тяжко, та поволі
Ти звикнеш до мого земного небуття.

Прошу, зроби, щоб люди розпізнали
Шалене щастя, що несе любов.
Ледь сумно стане – знай, що я на волі.

Люблю тебе, люблю! Ти подарунок долі.
Люблю тебе! Я там, де не буває меж.