Розмрiяна ява

Прокопенко Юрий
Невимовно щаслива й відверта пора
Заходилася світ мій вбирати у зелень,
Ошалілі мотиви впустила і стелить
Крізь орнаменти дикі казковість окрас.

Неймовірно, та знову тікають думки
Від хурделиці снів до глибин божевільних,
Де занурений в спогади вічний невільник,
Всі кайдани порвав, скинув жереб якийсь.

Посвіжіло на серці в привільному дні,
Проглядають довкола розкидані квіти.
Ніжне Сонце моє так розмріяно світить,
Знов здається мені, що тобі лиш одній.

Заглядає навшпиньках в оманливу даль,
Мовби хоче торкнутися краю заграви,
Обертаючи мить, що біжить дуже жваво
Та не може знайти своє місце нажаль.


12:45, 23.04.2014 рік.

Зображення: