Iще любовi? Ти ж згориш!

Ирина Ермак
 - Іще любові? Ти ж згориш!
Ще почуттів? Та ти вже попіл,
Який ось-ось і полетить,
Дотлівши, у своє минуле.
  - Та то нічого. Ще! – кричиш. –
Та то нічого: я вже зайва.
Ти хто такий , чого стоїш?
Покинь, біжи, бо й ти такий.
Такий, як всі: біжи і бійся,
Щоб не прорвались почуття.
Іди в тілесному укрийся,
Щоб не знайшли...
 - До чого тут буття?