Вiталiй Свиридов. Пiшло тепло

Любовь Цай
Віталій СВИРИДОВ
ПІШЛО ТЕПЛО

http://www.stihi.ru/2009/07/01/6922

           В.М.Кобузенко

           «Від інею сизе крило в журавля...»
           Г.Половинко
               

               
Пішло тепло
За кликом
Журавлиним.
І памороззю
Вкрилася земля.
Лелека
Одинокий
Сизокрило
Впав тінню
На засмучені поля...

А рідний край
Його не відпускає –
Все лине
До лелечого
Крила...
А десь далеко,
Там,
Земля чужая,
Немила...
Тільки вдосталь там тепла.

Все оповите світлою
Печаллю...
Здолати годі
Ту журбу німу...

А птах  той?... –
Зачарований він
Даллю...
Назад вернути,
Боже, дай йому!