нi

Преподобная Настя
ти будеш глядіти поламані речі,
я буду ходити туди і звідти,
останній контроль витрачати на те, щоб
сховати нестерпне бажання душити

нічого не обіцяй мені, не шепочи
на ранок піду все одно, бо в моєму стилі
життя присвятити тому, хто вночі
розминатиме пальці мої занімілі