Н! ,не вмерла Укра! на Василь Симоненко 2ОО1 Р

Евгений Прохоров 4
     ( Укра!нським  нац!онал!стам )

Я зустр!чався з вами в дн! сувор!,
Коли вогн!в червон! язики
Сягали в!д земл! п!д сам! зор!,
! роздирали небо л!таки.

Тод! вас люди називали псами,
Бо ви лизали н!мцям постоли,
Кричали "хайль" охриплими басами,
! "Ще не вмерла..." голосно ревли.

Де ви !шли - там пустка !  ру!на,
! трупи не вм!щалися до ям -
Плювала кровью  "ненька Укра!на"
У морди вам ! вашим хазяям.

Ви пропили б уже !!,небогу,
розпродали б ! нас по вс!й  земл!,
Коли б тод! Вкра!н!  на п!дмогу
З!  Сходу не вернулись  "москал!"

Тепер ви знов, позвЬязувавши кост!,
Торгуете ! оптом,  ! вроздр!б,
Нових кат!в  запрошуете в гост!
На укра!нське сало ! на  хл!б.

Ви будете тинятись по чужинах,
Аж доки д!дько вс!х не забере,
Бо знайте: ще не вмерла Укра!на -
! не умре !