Небесна сотня

Владимир Мацкив
Вся Україна тліла під кАтом,
Іскри - студенти зійшлись на Майдані,
Вас розганяли кийками і матом!
Без депутатів! Ви були там САМІ!

Зразу прокинулась ціла країна,
Київ, Франківськ, Тернопіль і Львів.
Взялись під руки, наче родина,
Щоб відбиватись від беркутІв!

Вас поливали свинцем і водою ,
Наче фашисти, газом травили.
Ви побратимів прикрили собою ,
Щоб кулі беркута в них невлучили.

Кулею снайпер "підпис" свій ставив,
"Вносив" до Сотні КРАЩИХ Синів.
Та на колі на народ не поставив ,
Кат із Донбаса, спустивши всіх псів.

Стріляли Вам в голови, в груди, в свободу!
По ВСIХ! Без пощaди! Дітей і старих!
Ця нечисть пішла проти свого ж народу,
Та дух бойовий наш народний не стих.

"Небеснею сотнею" Вас люди назвали,
Оплакує Хлопці Вас ціла країна!l
Хай з страхом живуть ті хто в спину стріляли,
Шукає цю нечисть вся Україна!

Янголів сотня в небо здійнялась.
Спереду "Мати Майдану", із Броварів,
Кожна родина з Вами прощалась,
Втратила ненька Кращих СИНІВ!

Плачуть батьки, наречені і діти,
Скорбота покрила Майдан і країну!
На барикадах свічки і квіти!
Ви народили нову Україну!