Вечер

Игорь Скрягин
Как тихо веет над долиной
How quiet’s floating over valley

Далекий колокольный звон,
A distant hardly hearing bell,

Как шум от стаи журавлиной,-
Like murmur of a far crane bevy, -

И в звучных листьях замер он.
And in rich leaves that’s perished well.

Как море вешнее в разливе,
As a spring sea that is in spillage,

Светлея, не колыхнет день,-
Being shining doesn’t rock a day, -

И торопливей, молчаливей
And there’s more swift in tacit big stage

Ложится по долине тень.
A shadow that’s in lying lay.