Реплика 6

Киселев Александр77
Не называйте их Одесской сотней.
Их память, честную, Майданом не грязните.
В молчании, минутном, лишь постойте,
И рюмкой водки, в третьем тосте, помяните.

Не кличте хлопців тих Одеської сотнею.
Їх пам'ять, чесну, Ви, з Майданом НЕ рівняйте.
У мовчанні, хвилинному, коль зможете, постійте,
І чаркою горілки, в третьому тості, помянайте