Жага трибуни

Александр Акентьев
ЖАГА ТРИБУНИ.

Ми такі невдячні
До тваринних дій.
У клітині плаче
Мавпа в самоті.

В розпачі надії.
В чим печалі суть?
Мавпу люди злиї
В Раду не беруть.

Не беруть гориллів,
Не беруть макак,
Навіть гамадрилів
Не беруть ніяк.

Мавпа в депутати
Хоче, не дива,
Щоб їй захищати
Мавпячи права.

Доля ще всміхнеться,
Мавпочка, повір!
В Раду ще прорветься
З зоопарку звір!

Радісну картину
Ще змалює Бог.
Мавпу ще зустріне
Лідер Тягнибок.

Поряд Михальчишин,
Пані Фаріон
Мавпі лапу тиснуть:
«Бийся за закон!»

Мавпа з ними в Раді
Буде засідать,
Хай там всі пихаті –
Мавпу не злякать!

Надавити кнопку,
В бійку і в бойкот –
Мавпа все второпа,
Бо ж не бегемот!

Від речей гарячих
Мікрофон пала -
Мова горилляча
Ллється до залА!

Всі уважні лиця,
Слухать кожен рад –
Ось з*явився міцний
Новий депутат!

Звідкіля? З «Свободи»!
Зрозуміло все!
Мавпа від народу
Слово принесе.

Слово депутатське
Міцне як закон!
Проросійських фракцій
Ще здригнеться трон!

Бач, хотять у вічність?
Досить керувать!
А харизматичність
Мавпі не займать!

Революціонність
Мавпячих ідей
Здійме мілліони
Масс простих людей!

Люди, якщо в темі
Мавпа – все будЕ!
Вас на злам системи
Мавпа поведе!