Предпоследний этаж...

Игорь Скрягин
Предпоследний этаж
A penultimate floor

раньше чувствует тьму,
Feels more early a dark

чем окрестный пейзаж;
Than all things outdoor;

я тебя обниму
I will you now hug

и закутаю в плащ,
And will wrap in a cloak,

потому что в окне
Cause in window is free

дождь - заведомый плач
Falling rain, crying long

по тебе и по мне.
Both for you and for me.

Нам пора уходить.
Really we have to go.

Рассекает стекло
Glass is parting by thread

серебристая нить.
That is silver and more

Навсегда истекло
Coming just till the end

наше время давно.
Nowadays and for long.

Переменим режим.
Let we change a routine.

Дальше жить суждено
One is destined to live

по брегетам чужим.
By Breguets which are wrong.